banner
| | | | | |
info jeugd Start 2 Run WDK
Bezoek de website van runners service
't Soete Huys De Autospecialist Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Trappen Dhooghe
Iedereen atleet
Panos
 Nieuws
kopNieuws
 BVV Masters Afd 3 - Beveren 10 juni 2018 Zondag 10 Juni 2018


Wat tussen pot en pint in de kantine "als een grap" begon, heeft op de Interclub voor Masters in ons eigen Beveren een fantastische afloop gehad. Enkele "jonge" masters heren en dames beslisten om Volharding nog eens in te schrijven voor de interclub van de masters. Sinds enkele jaren is deze interclub samengevoegd tot een wedstrijd voor dames én heren. En dat leek een aanlokkelijk idee om er samen eens voor te gaan in de voorbereiding en er dan samen een leuke namiddag van te maken tijdens de wedstrijd zelf.

 

Maar vandaag bleek het toch bittere ernst te zijn. En dan voor eigen, talrijk opgekomen, volk! De stress sloeg bij velen al om het hart. Maar het liep als een trein en bij de tussenstanden waren we nooit uit de top-3 weg te slaan. Het was als eens haasje over met KAAG en SPBO, maar toch bleef de hoop bestaan op ...

 

Net voor de aflossingen bij de dames hadden we 4 puntjes voorsprong op SPBO, maar die liepen dan weer naar de overwinning zodat onze voorsprong geslonken was tot 1 luttel puntje voor de aflsuitende 4x400m bij de heren. De stressmeter vloog weer tot ongekende hoogtes. Maar met een knappe 3e plaats in de aflossing, en voor SPBO, konden we de flessen cava laten aanrukken en kraken! Heerlijk toch, zo kampioen worden! Om nooit meer te vergeten! En op eigen terrein kampioen spelen geeft nog altijd een extra boost, vraag het maar aan onze dames en heren die het onze masters enkele jaren geleden al voor deden!

 

Voor onze dames kwamen volgende atletes in de arena : Kristel De Souter (13p - discus), Hilde Staut (11p - ver - 11p - kogel), Cindy Heynderickx (15p - 800m - 13p - 200m), Kathleen Adriaenssens (15p - 100m) en Els Van Acker (9p - 3000m) en Cindy-Kristel-Hilde-Kathleen (14p - 4x100m).

 

Onze mannen deden het met Philip Heyndrickx (10p - kogel - 11p - discus), Stefaan Constant (10p -100m en waarschijnlijk BR in zijn categorie), Bjorn Wauters (14p - speer), Sven Verhaege (13p - 1500m), Olivier Stoop (9p - 400m), Steven Somers (11p - ver), Ali Van Hoebroeck (13p - 3000m), Stefaan-Olivier-Sven-Wim Meul (14p - 4x400m).

 

Trainer Gino De Keersmaeker mocht uit de handen van hoofdscheidsrechter Marnix de felbegeerde trofee in ontvangst nemen. En vanaf nu begint de training voor de interclub van volgend jaar...

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0018 seconds
Valid HTML 4.01!