banner
| | | | | |
info jeugd Start 2 Run WDK
Bezoek de website van runners service
't Soete Huys De Autospecialist Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Trappen Dhooghe
Iedereen atleet
Panos
 Nieuws
kopNieuws
 Weekendoverzicht - 25-27 mei 2018 Dinsdag 29 Mei 2018


Enkele atleten, trokken naar de FC-IFAM in Oordegem. Werpster Paulien Vervaet stootte haar kogel voor het eerste voorbij de 10m-grens.

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

Master Hector Buyle trok weer de grens over naar Edam (NL).

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

Andere masters, Steven Somers en Olivier Stoop, trokken dan weer naar Lommel als voorbereiding op de interclub van 10 juni e.k.

 

Steven bezorgde ons volgende impressie:

Op zaterdag trokken 2 Masters naar het wondermooie Lommel om zich nog een laatste keer te testen voor de BVV Masters op 10 Juni.

Als eerste kwam Steven Somers aan de beurt bij het verspringen. Hij probeerde de instructies van de collega-trainers om te zetten in een beter resultaat. Na een 4m54 in Sint-Niklaas ging het PR er 2x aan. Met een sprong van 4m59 en 4m67 zit er ook hier nog wat marge op naar de toekomst en in het bijzonder de BVV.

Een uurtje later kwam Olivier Stoop in actie op de 300m om te kijken of vorm goed zat. Met een tijd van 43.62 (tegenwind in de laatste rechte lijn en de mindere baan 6) kunnen we alleen maar vaststellen dat het goed zit.

De trainingen bij onze sprinttrainer Gert beginnen voor Olivier duidelijk vruchten af te werpen. Dat gaat op 10 juni knallen als hij start op de 400m & 4x400m.

In dezelfde race kwam Steven Somers (in baan 2 en eerste maal in startblokken (zonder ongelukken :-) ) aan een verdienstelijke 52.61.

Uw reporter vanop de prachtige piste in Lommel. Steven.

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

Op zondag trokken enkele spurters naar Merksem.

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

Op vrijdagavond trok master Stefaan Constant naar Zwevegem.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,006 seconds
Valid HTML 4.01!