banner
| | | | | |
info jeugd Start 2 Run WDK
Bezoek de website van runners service
't Soete Huys De Autospecialist Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Trappen Dhooghe
Iedereen atleet
Panos
 Nieuws
kopNieuws
 KVV Meerkamp - Herentals 26-27 mei 2018 Dinsdag 29 Mei 2018


6 meerkampers trokken op 2-daagse naar het Vlaams kampioenschap in Herentals. Voor het eerst in jaren viel dit kampioenschap niet in de verlofperiode en in Dilbeek, maar nu dus in Herentals. Onze dame en jongens lieten dit niet aan hun hart komen en leverden stuk voor stuk knappe prestaties.

 

 

 

Bij de cadetten meisjes zagen we een ongelooflijk sterke meerkamp van Sara Van Hoyweghen. Zij was in bijna alle proeven bij de beste 3, met enkele uitschieters en 4 nieuwe pr's (waarvan er 2 bijna een cr zijn - dus heel sterk). En met een eindtotaal van 4118 punten werd ze tevens verdiend Vlaams kampioene, verpulverde ze haar cr en duikelt ze de top-10 allertijden van België in (6e AT).

 

Ook bij de jongens cadetten presteerde Wout Noppe heel sterk. Hij leverde 6 nieuwe pr's af (op 8 proeven) en wond verdiend de bronzen medaille op dit kampioenschap.

 

Bij de juniors eindigde Cobe Plasschaert op een verdienstelijke 8e plaats en onze scholieren Thijs Martens (11e), Jarne Van Houts (13e) en Renzo Foncke (18e) leverden een onderlinge "strijd" op hun 10 proeven, met vele pr's als resultaat.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0044 seconds
Valid HTML 4.01!