banner
| | | | | |
info jeugd Start 2 Run WDK
Bezoek de website van runners service
't Soete Huys De Autospecialist Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Trappen Dhooghe
Iedereen atleet
Panos
 Nieuws
kopNieuws
 KVV AC - Deinze 19 mei 2018 Dinsdag 22 Mei 2018


Onze 9 geselecteerde atleten voor het Vlaams Kampioenschap in Deinze leverden op een kille zaterdag best heel aardige prestaties. Met een knappe zilveren medaille, een clubrecord en enkele nieuwe pr's kunnen ze alvast tevreden terugblikken.

 

Polsstokspringer Mathias Leys ging met alle eer lopen. Ondanks het vele studiewerk is Mathias aan een sterk seizoensbegin bezig. Na winst in de interclub vorige week wist Mathias nu ook weer zijn grenzen te verleggen. Met 4m80 vestigt hij een nieuw clubrecord bij de seniors, werd hij heel knap 2e op het KVV en heeft hij al het gevoel gehad om naar de 5m-grens te springen. Helaas zonder succes op deze hoogte, maar we hopen allemaal dat dit er nog in zit dit seizoen.

 

Ook collega springer Nelle De Roeck deed het niet onaardig met haar 8e plaats. Die 8e plaats was er ook voor scholiere Anke Naudts die tussen al het junior- en seniorgeweld haar knap staande hield met de discus. Eerder begon junior Cobe Plasschaert al met een nieuw pr op de 400m horden en een daarbijhorende 7e plaats. Diezelfde plaats was er voor Joannes Van Steen met de kogel. Juniore Jodie Van Kemseke kon zich met de hamer niet bij de laatste 8 plaatsen. Evenmin kon 400m horden loopster Linkse Peeters zich bij de beste 8 scharen. Op de spurtnummers konden Saskia Hellemans en Sofie Laenen zich niet voor de finale plaatsen op de 100m. Op de 200m lukte Sofie wel een knap nieuw pr!

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0036 seconds
Valid HTML 4.01!