banner
| | | | | |
info jeugd Start 2 Run WDK
Bezoek de website van runners service
't Soete Huys De Autospecialist Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Trappen Dhooghe
Iedereen atleet
Panos
 Nieuws
kopNieuws
 BVV CadSch Meisjes - Aartselaar 5 mei 2018 Dinsdag 8 Mei 2018


Onze meisjes cadetten en scholieren trokken voor hun reeks in de Beker Van Vlaanderen naar Aartselaar. Mede door enkele heel sterke prestaties van onze "vaste waarden" en de verbetenheid van enkele debutantes eindigde de ploeg op een hele knappe 6e plaats. Mits wat meeval zou er zelfs mooie podiumplaats ingezeten hebben.

 

We gaan even snel door de uitslag en vermelden graag alle Volhardsters en hun prestaties. Nienke Maes (8p) begon sterk op haar eerste 300m horden bij de cadetten. Marie De Bock (10p) deed er nog een schep bovenop bij het hoogspringen bij de scholieren. Ook voor haar een nieuw pr met 1m50. Cadet Tine Malfliet (5p) bracht de punten mee uit de zandbak. Scholier Jana Van Puyvelde (13p) zorgde voor de enige overwinning van de dag bij het discuswerpen. Cadet Sara Van Hoyweghen (11p) moest het met de kogel afleggen tegen haar "eeuwige" rivale. Scholier Yara Cornu (5p) bracht voor haar de niet-alledaagse 400m horden tot een goed einde. Debutante Yuna Hermans (6p) deed het niet onaardig op de 100m bij de cadetten en bij de scholieren was Anke Naudts (7p) onze vertegenwoordigster in de sterkste reeks. Kato De Witte kon helaas geen geldige worp laten optekenen bij het speerwerpen bij de scholieren.

 

Cadet Karolijn Van Nauw (4p) was onze Chinese vijwilligster op de 800m. Bij de scholieren kneep Thalia Buys (9p) weeral enkele seconden van haar besttijd. Sara Van Hoyweghen (10p) sprong naar een nieuw pr bij het hoogspringen. Scholier Lotte Stuer (6p) hield haar staande bij het verspringen. Jana Van Puyvelde (11p) toonde nogmaals haar kunde bij het kogelstoten. Nog een debutante bij de cadetten op de 1500m: Lore De Dobbelaer (2p) deed wat onze trainers van haar verwachtten: uitlopen en punten binnen brengen. Bij de scholieren brachte Jana Van Lent (9p) de punten binnen in een spannende laatste ronde. Het debutanetnfestival ging gewoon verder bij het speerwerpen bij de cadetten. Hier was Laura Van Mullem (2p) van dienst om ons puntentotaal aan te dikken. Ook Faith Duerinck (2p) deed dat op de 200m. Bij de scholieren was de 200m voor Anke Naudts (6p). En toen hadden we nog meer debutantes bij de cadetten: Janneke Van Hassel (10p) verbaasde iedereen op de 400m met een hele knappe tijd. Faith Duerinck (2p) deed er nog enkele punten bij met de discus.  En specialiste Lisa De Decker (11p) won haar reeks op de 400m bij de scholieren.

 

In de afsluitende 4x100m liepen scholieren Anke Naudts, Lotte Stuer, Marie De Bock en Lisa De Decker (4p) naar een mooie tijd. Bij de cadetten liepen Janneke Van Hassel, Yuna Hermans, Line Malfliet en Sara Van Hoyweghen (11p) naar een onverhoopte 2e plaats.

 

 

 

Alvast een hele dikke proficiat aan onze meisjes voor de inzet en knappe prestaties. En natuurlijk mogen we onze trainers, begeleiders en supporters niet vergeten. Zonder hen was dit niet mogelijk geweest.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,002 seconds
Valid HTML 4.01!