banner
| | | | | |
info jeugd Start 2 Run WDK
Bezoek de website van runners service
't Soete Huys De Autospecialist Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Trappen Dhooghe
Iedereen atleet
Panos
 Nieuws
kopNieuws
 Oostende-Brugge - 4 maart 2018 Dinsdag 6 Maart 2018


Wim Meul trok met zijn SRT (Smart Running Team) naar de wedstrijd Oostende - Brugge, een wedstrijd over 10 mijl. Wiml bezorgde ons ook volgend verslagje.

 

Vandaag (zondag) trokken 6 atleten van smart running team richting Brugge voor de 25e en laatste editie van Oostende-Brugge. Na de busverplaatsing van Brugge naar Oostende en onder een blauwe hemel vertrokken Karolien Smet, Sven Verhaege, Baziel Wautier, Wim Meul, Filip Anné en Michaël Leys voor hun tocht van 10mijl over het jaagpad langs het kanaal Oostende-Brugge.

 

Sven en Baziel vertrokken het snelst en bleven geruime tijd in elkaars buurt. Wim en Filip vormde een tweede SRT koppel, Karolien en Michaël dienden elk hun eigen tempo te zoeken.

 

Baziel liep een mooie wedstrijd en kon zijn tempo volhouden, wat resulteerde in een tijd van 56’40 (44e plaats). Sven, die zich meer focust op het kortere werk, kreeg het vanaf 10km knap lastig en eindige in een tijd van 58’56 (59e plaats). Wim, die door een peesontsteking beperkt wordt in trainingsarbeid, liep een vlakke wedstrijd en kwam uiteindelijk nog vrij dicht bij Sven. Resultaat: 58’55 (62e plaats). Filip, die een dipje kende tussen 10km en 12km, eindigde net boven het uur (1u01’4, 78e plaats). Karolien, die haar comeback maakte na enkele maanden blessureleed, eindige op een mooie 9e plaats bij de dames (1u04). Michaël kende een mindere dag en eindigde net boven 1u05 (plaats 106).

 

Het ploegenklassement is nog niet bekend, waardoor we nog niet weten of we onze top-10 ambitie waargemaakt hebben.

  Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0082 seconds
Valid HTML 4.01!